fredag 20 december 2013

Hälsosamt resande

Två  flugor i en smäll. Vi kan lära oss litet mera om hälsa och samtidigt delta i utlottningen av en drömresa varje månad.

När vi bekantar oss med Tahitian Noni märker vi att det verkligen är en naturens gåva till mänskligheten. En gåva som uppskattningsvis en miljon människor har haft glädje av. Vetenskapen kan numera förklara det som nonianvändare vetat i 4000 år. Därför har man också lyckats ta fram den nya supernonijuicen Max. Den valdes faktiskt år 2012 till världens bästa nya tillskottsnäringsprodukt.

Under hela vårt liv samlas det "skräp" i vår kropp. Med ett mera korrekt namn kallas skräpet för AGE. De flesta sjukdomarna har att göra med förhöjda AGE värden. Lär dig mera om AGE och mätningen av AGE på sidan www.truage.eu.com

Efter den 4 min långa ritade videon kan man fortsätta med att delta i utlottningen av en drömresa. Låt oss alltså ta till vana att varje månad kolla filmen och delta i lottningen.

Du som har ett eget kundnummer får dessutom en lott till varje gång någon anmäler sig till utlottningen, via din sida www.truage.eu.com/ din ID.

Så slår vi alltså två flugor i en smäll. Vi lär oss och våra bekanta något viktigt om vår hälsa samtidigt som vi erbjuds möjligheten att vinna en riktig drömresa. Ny utlottning varje månad. Lycka till !

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar