onsdag 30 juli 2014

MYCKET MERA ÄN EN VANLIG DRYCK


 
Noni har kallats naturens gåva till mänskligheten. Tahitian Noni är den ursprungliga, äkta nonidrycken, som används av miljoner människor i över 75 länder. Tahitian Noni är även din hälsobeskyddare.

Thrive Max™ innehåller en unik kombination av iridoider från fem olika naturliga källor i en blandning, bestående av 120 mg iridoider per 60 ml. Förutom noni och blåbär ger dig Max de välkända och dokumenterade fördelarna av oliver, körsbärskornell och tranbär. I Max drar du även nytta av acerolakörsbär, som är rika på C-vitamin och som bl.a. hjälper kroppen mot oxidativ stress.

Max är en 100 % naturlig dryck, utan tillsats- och konserveringsämnen. Det är den enda drycken i världen med en vetenskapligt dokumenterad mängd iridoider från flere källor. Iridoiderna kommer från nonifrukten,blåbär,oliver,körsbärskornell och tranbär.

Iridoiderna är växternas naturliga skyddsämnen.  De är naturligt förekommande kraftfulla fytonäringsämnen. De fungerar som effektiva antioxidanter, som fortsätter där vitaminernas kraft upphör.

Det finns tusentals vetenskapliga rapporter om iridoidernas hälsostärkande effekter. De är inte bara hälsosamma utan även stabila. De har nämligen en så stark kemisk struktur, att de behålla sin effekt  trots tillverkningsprocesser, värme,lagringstider och ljus.

Iridoiderna är också en kvalitetsmätare för Tahitia Noni produkterna.

Njut till fullo av livet. Använd även du ”supernonidrycken” Thrive Max.

Den som passar alla, ung som gammal, i dagligt bruk.

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar