tisdag 10 juni 2014

Tahitian Noni Orginal


Noni har sagts vara naturens gåva till mänskligheten. Miljoner människor använder i dag Tahitian Noni Orginal, som är den ursprungliga, genuina och mest använda nonidrycken i världen. Den första nonidrycken i Europa. Den är verkligen en beskyddare av vår hälsa.

När vi dricker Tahitian Noni  Orginal, stärks kroppens naturliga förmåga att fungera. Vi ger kroppens en slag ”rostskyddsbehandling”. Du kan själv följa viktiga hälsoindikatorer som magens skick, sömnens kvalitet och din dagtida energinivå. När kroppen fungerar fint, hålls du frisk längre. Friskvård utan negativa effekter.

Tahitian Noni är trygg, forskad , naturlig med mångfaldiga positiva effekter.

Drick gärna 30-60 ml dagligen och hjälp din kropp att dra nytta av

-         kroppens naturliga försvar upprätthålls

-         antioxidanterna, som stöder försvaret mot fria radikaler

-         stödet till din fysiska prestationsnivå

-         manganens som skyddar dina celler och stöder benbyggnaden och ämnesomsättningen   

-         acerolans C-vitaminer, som hjälper  dig att hantera oxidativ stress

Tahitian Noni Orginal innehåller  250 näringsämnen ( vitaminer, mineraler, fettsyror etc.) och 30 mg iridoider per 60 ml. En helt naturlig dryck utan bekämpnings och konserveringsmedel.

Iridoiderna är medicinalväxternas egna skyddsämnen. De är effektiva antioxidanter, som fortsätter där vitaminernas kraft upphör. De är nämligen stabila och klarar värme,ljus, tid och tillverkningsprocesser.

Njut till fullo av av tillvaron och drick även du Tahitian Noni Orginal. Den kan användas dagligen av alla, gammal som ung och även djur.

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar