måndag 4 november 2013

Har du koll på dina hälsotal


 Det är förstås oundvikligt att vi blir äldre med åren, men vi behöver ju inte medvetet förstärka den processen. Vi har alla skäl att hålla koll på våra hälsotal: kolesterolet, blodtrycket och viktindexet. På samma sätt har vi lika starka skäl att känna till vårt A.G.E. värde.  Hur mycket A.G.E . har ansamlats i din kropp? Vilken är din kropps ”biologiska ” ålder? Vilken är din sanna ålder? Hur väl fungerar din kropp?
Morinda erbjuder nu  alla produktkonsulter en patenterad metod att mäta både våra egna och våra bekantas A.G.E. nivåer. Hur mycket skräp finns det i våra kroppar? AGE är det som snabbar upp vårt åldrande. Vid en sådan scanning kommer vi att se i vilken mån just vi borde justera vår livsföring.

Under scanningturnén i Finland träffas  vi i Vasa den 18.11 kl 18 på hotell Wallonia. På tisd 19.11 blir det Salo, den 20.11 Helsingfors och torsd 21.11 Åbo.  Du har fått närmare program via email. Anmäl dig helst denna vecka till kontoret tel 0400-114608 

Det finns intressant  information på sidan www.truage.eu.com. Se den ritade filmen och delta i utlottningen av en drömresa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar