onsdag 23 oktober 2013

Pålitliga Max

Det finns i högsta grad varierande uppfattningar om hälsa och olika hälsoprodukter.
Vad kan vi då verkligen lita på? Vi som känner och använder Tahitian Noni vet hur bra man mår av vår noni. Vi vet vilken gåva Tahitian Noni varit för miljoner människor under de 16 år den funnits tillgänglig för allmänheten. 

I Morinda tror vi starkt på att naturen kan producera allt det vi behöver  

Med stöd av vetenskaplig forskning har vi nu i och med Max stigit till en ny position mellan livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin. Max ger kroppen just det den behöver för dagens utmaningar. 

Max är en patenterad blandning, som ger oss mera iridoider än någon annan produkt i världen.

Iridoiderna är medicinalväxternas skyddssystem. Blåbäret är ett exempel på ett nyttigt bär, men dess effekt är bara en bråkdel av Max. 

En naturligt diet, motion, vila och Max .Där är det naturliga receptet för optimal hälsa. Max är lätt att använda och stärker kroppens naturliga krafter, utan negativa verkningar. Max är på alla sätt trygg . T.o.m. så säker att man kan dricka den före man föds. Tahitian Noni rekommenderas nämligen även åt havande mödrar. 

Max har redan blivit populär i 45 länder. Det har kommit massor av goda resultat och feed back från nöjda användare. Det känns häftigt att njuta av det friska livets kraft! Att vara frisk är det bästa som finns.    

Användarna har berättat hur fint deras kropp reagerar på Max. Såväl vana Tahitian noni användare som nya användare med besvärliga hälsoutmaningar, har varit nöjda och tacksamma för de börjat dricka Max. En del av dem har märkt effekter redan efter några dagar. I en nyligen utförd studie framgick det faktiskt, att 100 % av användarna var nöjda. 

Kroppens hälsotillstånd kan följas bl.a. av hur magen fungerar, hur pigg man är och hur bra man sover. Folk som är frusna har fått lätta sina besvär, naglar och hår mår bättre, folk känner sig energiska etc. Något överraskande har Max uppfattats mycket bra för hjärnfunktionen också. En användare framhöll, att han inte förstått detta med iridoider förrän han använt Max i två veckor! 

Doktor Zsolt Pretendi i Ungern driver ett vetenskapligt projekt där han tillsammans med 500 personer söker metoder att nå optimal hälsa. Hans bedömning är, att det förefaller möjligt, att förlänga livet med 10-20 friska år, då man använder Tahitian Noni. Detta gäller då speciellt Max.   

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar