torsdag 24 oktober 2013

Kändisar använder Tahitian Noni


Stjärnor i världsklass 

Många av oss har bevittnat Piu Miettinen vid vårt Morinda möte i Helsingfors. Hon är mångfaldig Europamästare i Taekwondo. Hon berättar att Tahitian Noni har en stor betydelse för hela hennes dagsrytm. Hon sover bättre och har just den energi som behövs för hård träning.  

Fredrik Norrena från Jakobstadsregionen spelade i flere år som hockeymålvakt i svenska Elitserien.  
En ishall är förstås alltid kall och luften rätt rå. Han hade tidigare stora problem med förkylningar. Det ledde till svårigheter för laget, både spelmässigt och ekonomiskt. Standarden sänks givetvis då ordinarie spelare ersätts med reserver. Fredrik har druckit Tahitian Noni i flere år nu. Både han personligen och hela laget var ytterst nöjda med att han  var fri från förkylningar och kunna delta för fullt i de intensiva matcherna. Nu spelar han för TPS Åbo.

Norrmannen Öysten Grödum är en av världens bästa skridskoåkare. Han framhåller att Tahitian Noni har en nyckelroll i hans dagliga diet.
 
Världsmästaren och Europamästaren i simning, Josefin Lillhage har vid flere tillfällen berättat om hur högt hon värderar Tahitian Noni. Hon säger att det är självklart att hon använder juicen för att kunna upprätthålla sin hårda träningstakt. 

Evi Sachenbacher-Stehle är mångfaldig medaljör i olympiader och världsmästerskap. Hon är en av de största stjärnorna inom skidning i Tyskland. Hon berättar att hon druckit Tahitian Noni sedan 2005. Hon är entusiastisk över resultaten. Trots mycket stress, resande och tävlande känner hon sig välmående och energisk.  ”Jag bara måste få min dagliga Tahitian Noni” säger hon. 

Anders Olsson har ett livsöde som inte lämnar någon oberörd. Som 14 åring var han med om en ryggoperation där ryggmuskalturen sprack. Anders blev förlamad för livet från midjan neråt. Efter många hårda och svåra år började han träna som 37 åring.  

Tack vare Tahitian Noni har han kunna träna upp sin kropp på nytt och nått fantastiska framgångar i bl.a. paraolympiaderna. Han kan nu leva utan värkmediciner och morfin.

Han är enormt fokuserad på att dagligen träna på toppnivå. Hans återhämtning är utmärkt.

Anders motto är: det finns ingen gräns. Det har han verkligen visat med sina enastående prestationer. 

Läs mera om honom på sidan www.jarnmannen.com 

Du kan även läsa om de andra talespersonerna på vår hemsida www.tni.com 

Bekanta dig också med Goran Karan. Sångstjärnan, som beundrar produktkonsulternas sätt att föra ut friskvårdens budskap. Han berättar helt självmant åt alla om Tahitian Noni och har även gjort en Tahiti inspirerad låt till vår ära. Se på YouTube, Goran Karan och låten A place in my heart.

Miss Universe , Rachel Finch,  krönades i Sydney år 2009. Hon har också en roll filmen Pirates of the Caribbean 4. Hon är både en toppmodell och dragare av ett TV program. Hon rekommenderar Tahitian Noni trots att hon inte är någon egentlig taleskvinna för TNI och inte heller produktkonsult.  

MÄRK! När så många kändisar har så fin nytta av Tahitian Noni, kan vi vara så säkra på att både vi själva och alla våra medmänniskor kan förbättra sina liv med hjälp av Tahitian Noni. 

Vår Tahitian Noni är sannolikt det renaste, mest forskade, säkraste och nyttigaste kvalitetslivsmedlet som finns. Jämför bara med produkter, där man varnar för att de inte skall intas av barn och gravida, eller att de skall användas bara som kurer.  
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar