fredag 25 oktober 2013

Ännu bättre Max

Äntligen har Max i glasflaskorna kommit! Morinda har vidareutvecklat formulan för Max. Framöver kommer drycken innehålla acerola körsbär som är rik på C-vitamin och ger en ännu mer fruktig smak till drycken.  
En annan viktig nyhet är att vi fasar ut aluminium-flaskorna till förmån för glasflaskor. Det är också en flytande övergång som innebär att när aluminium-flaskorna är slut så skickas istället glasflaskor. Övergången gäller för samtliga av våra olika drycker som säljs i aluminiumflaskor. De första glasflaskorna har redan börjat skickas ut.
Tahitian Noni Original i flaska kommer enbart att säljas i 1-liters glasflaska. Det innebär att TruAge First Experiance Pack kommer att till samma pris innehålla 1-liters glasflaska istället för 750 ml aluminiumflaska. I övrigt kommer volymen i flaskorna inte att ändras.
 
Redan år 2012 valdes Max till årets bästa nya näringsprodukt i hela världen.  Och nu blir den ännu mera välgörande! Den är verkligen värd att användas och rekommenderas till alla hälsointresserade människor.  Nu vill folk nämligen verkligen stärka sin hälsa med naturliga medel och metoder .  
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar